Tickets bestellen

Lid worden Openluchtzwembad Het Run - BillyBird

Let op: In verband met Corona worden er op dit moment alleen lidmaatschappen met winterstop aangeboden. Deze lidmaatschappen zijn geldig tot 1 oktober 2020 en worden vóór de meivakantie van 2021 verlengd. Enkele weken voor de verlenging word je als lid hierover geïnformeerd.


Als lid van Openluchtzwembad Het Run met een winterstop lidmaatschap profiteer je van beperkte voordelen:
  • Onbeperkt toegang tot het Openluchtzwembad Het Run
  • Tot 50% korting op vele andere parken
  • Onbeperkt gratis naar BillyBird Park Hemelrijk (t.w.v. €12,50)
  • Onbeperkt gratis naar BillyBird Park Drakenrijk (t.w.v. €6,95)

Lidmaatschapsactie: Sluit nu een lidmaatschap af voor slechts €16,90 per persoon


Tijdelijke actie: Wil je vaker naar het Run komen? Dan is een lidmaatschap al voordeliger. Heb je al een dag ticket á €6,95 gekocht? Betaal dan nu eenmalig €9,95 bij en word lid.


Een lidmaatschap dat je nu afsluit is geldig tot 1 oktober 2020 en kost je in totaal 16,90 euro per persoon (€6,95 voor een dag ticket en €9,95 om het om te zetten naar een lidmaatschap).


Informatie over de verlenging in 2021
Bij een doorlopend lidmaatschap wordt er in het voorjaar van 2021 opnieuw geïncasseerd. Voordat we dit doen, word je per mail of brief geïnformeerd en kun je opzeggen als je niet langer lid wil blijven. Hiervoor kun je ook altijd een mail sturen naar lidhetrun@billybird.nl

 

Kies je lidmaatschap

Bovengenoemde prijs hoort bij een regulier lidmaatschap. Voor een lidmaatschap inclusief dauwzwemmen wordt een toeslag van € 30 per persoon in rekening gebracht. Wil je voor één of meerdere personen een lidmaatschap voor dauwzwemmen afsluiten en daarnaast voor één of meerdere personen een regulier lidmaatschap, dan kan dit niet gecombineerd worden. Hiervoor worden aparte overeenkomsten gemaakt.

Waarom een automatisch doorlopend lidmaatschap:

  • Het bespaart ons tijd waardoor we het voordeliger kunnen aanbieden.
  • Je krijgt altijd ruim van te voren bericht over de naderende verlenging, zodat je tijdig wijzigingen/opzeggingen kunt doorgeven.

Vul hier je gegevens in

Voeg nog een persoon toe